Stängning av hamnen – 1 oktober kl 10:00

Då är det dags att stänga hamnen för året. Vi kommer att göra det en vecka tidigare i år än normalt, då muddring av delar av hamnen som inte vart helt tillfredställande skall göras.

Stängning av hamnen görs lördag den 1 oktober, kl 10:00. Vi träffas som vanligt för att tillsammans koppla bort el och vatten, samt lyfta över landgångarna till bryggorna och sedan ankra ut innersta bryggdelen. Vi städar också stugan, toaletten och hamnplanen.

Muddringen kommer att ske från piren, med en grävmaskin med lång arm. Detta skall då kunna ta hand om de delar som inte lyckades genomföras från den mindre grävmaskinen som stod på isen i vintras. Vi ser fram emot gott resultat med det önskade djupet om 2,3 meter +/- 30 centimeter.

Massorna på hamnplanen är på väg att transporteras bort och vi kommer att påbörja återställning av den del där massorna legat. Hur långt vi kan hinna med det under hösten är inte helt planerat för tillfället.

Väl mött för att medverka vid stängning av hamnen lördag 1 oktober, kl 10:00 och någon timme framåt. Fika och korv kommer att finnas som vanligt och vi hoppas på sol.

Hälsningar,
Styrelsen

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.