Hamnplan, fas 3 är öppen

Äntligen!
Nu är hamnplanen längst in vid brygga 4 och brygga 5 öppen. Det innebär att båtuppläggningsplatser skapats och parkeringsplatser för bilar finns också.

De som under två vintrar ha stått i rad två, på den mittersta delen av hamnplanen, nedanför andra båtar, kommer nu att få instruktioner av kassören Kjell om var de ska stå. Vi vill inte att det står kvar några vagnar eller båtar nederst på den hamnplanen, då det ska vara bilparkering där. Bilparkeringen kommer inom kort att märkas upp med skyltar.

Har du inte ännu fått kontakt från Kjell, så kommer det inom kort. Han arbetar just nu med att fördela platserna så att det passar in i olika önskemål och intressen. Ett av sakerna att beakta är att vi så långt det är möjligt tänkt att ställa mindre båtar på den nya delen och större båtar på mittersta delen. Det är dock så att hänsyn också måste tar till lutning av hamnplanen och längden på båt och båtvagn, vilket gör att mindre båtar passar bättre närmast nedfarten till hamnen, och större båtar längre bort.

Bilparkering finns i dubbla rader vid brygga 4 och 5, och vi uppmanar er att ställa er bil där, inom uppmärkt zon. Det går också bra att ställa sig upp mot uppläggningsplatserna vid brygga 1-3. Dock är det parkeringsförbud vid sjösättningsrampen och i en zon om cirka 30 meter åt vardera håll.

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hamnplan, fas 3 är öppen

  1. Medlem Alla skriver:

    Det är inte ok att ställa sig framför uppställningsplatserna vid brygga 1 och 2. Om man parkerar där hindras de som har platserna 27-30 att ta ut båten eller båtvagnen eller motsatt att ställa tillbaka båt /vagn. Det kan ju vara så att båt och vagn säljs under säsongen och då har platsen blockerats…i sämsta fall kanske under en hel helg eller en hel vecka.
    Parkera därför helst på parkeringsplatsen vid bryggorna 4 och 5.
    Mvh
    Gösta Johnsson, som har plats 29.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.