Hamnen är öppen!

Vilket gäng som idag samlades i en plusgrad och duggregn på tvären. Vädermässigt kan man tro att det är dags att stänga hamnen, men det var det roligare än så. En ny säsong börjar.

Tack alla för ett fantastiskt arbete. Vi var cirka 60 person på plats. Vi hann inte klart med allt men det vi gjorde räcker långt en dag som denna.

Brygga tre ställs iordning för säsongen
Brasa och grillad korv, samt kaffe och bulle värmde gott.

Hamnen är således öppen, med ett undantag och det är brygga fyra. Det finns även saker som återstår på brygga tre och fem. Åtgärder på brygga fem löses under veckan av Jan-Erik Innala.

Ny arbetsdag är bokad för brygga 3 för att sätta tillbaka bommarna nu på tisdag, 25 maj klockan 12:00. De som kan närvara då är välkomna. Bryggansvarig André Öberg leder arbetet.

Ytterligare ny arbetsdag är bokad för att fixa brygga 4, vilket är på lördag den 29 maj klockan 10:00 och arbetet leds av bryggansvarig Pontus Johansson. Här är det viktigt med god uppslutning så att arbetet går snabbt och inte blir så tungt som om man är få.

I stort det som återstår på brygga 4 är att lossa förtöjningarna från den gamla bryggan och flytta dem till dem nya, samt att lossa bommarna från norra sidan på den gamla bryggan och flytta över dem till den nya.

Nya brygga fyra iordningställs

Välkommen på tisdag och lördag,
och välkommen till en ny säsong i vår fina hamn.

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.